Servicepunt de Boog – Apotheek de Waal

Servicepunt de Boog

           

Welkom bij Servicepunt de Boog! De geneesmiddelenvoorziening in dit gebied wordt verzorgd door Apotheken de Waal. Wij beschikken tevens over een groot assortiment drogisterij artikelen. Hieronder geven we u enige informatie.

Servicepunt
Servicepunt de Boog is onderdeel van Apotheken de Waal. Zo kunt u dichterbij uw medicatie ophalen aan de balie of vanuit een uitgifte automaat. Kunt u informatie in winnen over uw medicatie of een gericht advies krijgen voor zelfzorgmedicatie. Wanneer u een recept van de arts krijgt en dit gelijk wil ophalen, dan adviseren we u dit te doen bij 1 van onze apotheken. Dit zijn Apotheek de Waal Lent of Apotheek de Waal Oosterhout, omdat medicatie niet op naam mag worden gesteld in Servicepunt de Boog. Kunt u er tot ’s middags op wachten dan zorgen wij er voor dat de medicatie wordt verwerkt in een van onze apotheken waarna dit naar Servicepunt de Boog wordt gebracht zodat u het daar op kunt halen.

Recepten
Recepten van de Huisartsenpraktijken Ons Gezondheidserf , Bast en van Damme en Thermion worden rechtstreeks naar ons toegestuurd.
Andere artsen en specialisten kunnen dit ook, vraag eventueel om de mogelijkheden bij uw arts.

De apotheek overlegt regelmatig met andere zorgverleners over individuele patiënten, voor zover dit voor de behandeling noodzakelijk is.

U ontvangt van ons een email zodra uw aanvraag klaar ligt of bezorgd wordt. Zorg ervoor dat u uw emailadres doorgeeft aan ons ook als er wijzigingen zijn.

Herhaalrecepten kunt u rechtstreeks bij de apotheek in de brievenbus inleveren.

Het kan voorkomen dat het door u gevraagde artikel speciaal besteld moet worden of niet leverbaar is. We nemen dan contact met u op.

U kunt ook bij ons ook terecht voor het inleveren van overtollige/oude medicijnen.

Halen
Wij geven géén geneesmiddelen mee aan personen jonger dan 12 jaar.
Beide vestigingen beschikken over een medicatie-uitgifte automaat. U ontvangt een e-mail met een code waarmee u de medicatie 24 uur per dag en in het weekend kan ophalen.

Bezorgen
Als u slecht ter been bent kunnen wij receptgeneesmiddelen gratis bezorgen aan huis. Onze bezorger rijdt een vaste route door Oosterhout, Slijk-Ewijk, Ressen en Lent. Dit betekent dat uw geneesmiddelen tussen 14:00 en ongeveer 18:30 uur bezorgd zullen worden. Bent u in deze periode niet thuis, laat het ons weten. We kunnen dan afspraken met u maken, bijvoorbeeld: bezorging in de brievenbus, bij de buren, of iets anders. Bent u rond deze tijd nooit thuis, dan is het wellicht beter dat we met u afspreken dat u de geneesmiddelen standaard komt halen in de apotheek.
Bent u goed ter been en wilt u toch van onze bezorgservice gebruik maken dan brengen wij € 2,50 per levering in rekening.

Inschrijven
We stellen het op prijs wanneer u zich persoonlijk komt inschrijven bij het Servicepunt. Wij kunnen ons dan op de hoogte stellen van uw medicijngebruiken. Bij uw vorige apotheek kunt u een lijst vragen met uw actuele medicijnen (AMO). Ook horen wij graag of er allergieën en eventuele contra-indicaties (redenen waarom u bepaalde medicijnen niet mag gebruiken, bijv. wegens zwangerschap of het geven van borstvoeding) voorkomen. Het inschrijven zal op papier zijn bij Apotheek de Waal Lent of Apotheek de Waal Oosterhout. Uw kunt wel uw herhaalmedicatie ophalen bij Servicepunt de Boog.

Bij inschrijving zijn wij verplicht éénmalig uw identiteit te controleren en vragen wij u dan ook om een identiteitsbewijs te laten zien.

Middelen die niet vergoed worden, kunt u contant afrekenen of u kunt ons machtigen tot automatische incasso.

Dienst
Buiten de openingstijden van de apotheek kunt u voor spoedrecepten terecht bij:

Radboud Apotheek
Geert Grooteplein 8  (Ingang Apotheek naast de hoofdingang)
6525 GA Nijmegen
Telefoonnummer: 024- 361 91 91

Mocht u nog vragen hebben of een persoonlijk consult willen met één van de apothekers, kom langs of bel ons.