Apotheek de Waal Lent – Apotheek de Waal

Apotheek de Waal Lent

                                                                                          

Apothekers

Dhr. drs. A.A. Nijholt
BIG 79041913917

Mevr. dr. E.D. Nijholt-Faber
BIG 39048465717

Welkom bij Apotheek de Waal Lent! Wij zijn een apotheek gelegen in het gezondheidscentrum Thermion in Lent. Graag dragen wij zorg voor uw medicatie. Wij beschikken tevens over een groot assortiment drogisterij artikelen. Hieronder geven we u enige informatie over de apotheek.

Recept
Recepten van de Huisartsenpraktijken Ons Gezondheidserf , Bast en van Damme en Thermion worden rechtstreeks naar ons toegestuurd.
Andere artsen en specialisten kunnen dit ook, vraag eventueel om de mogelijkheden bij uw arts.

De apotheek overlegt regelmatig met andere zorgverleners over individuele patiënten, voor zover dit voor de behandeling noodzakelijk is.

U ontvangt van ons een email zodra uw aanvraag klaar ligt of bezorgd wordt. Zorg ervoor dat u uw emailadres doorgeeft aan ons ook als er wijzigingen zijn.

Herhaalrecepten kunt u rechtstreeks bij de apotheek in de brievenbus inleveren.

Het kan voorkomen dat het door u gevraagde artikel speciaal besteld moet worden of niet leverbaar is. In deze gevallen kan het iets langer duren. We nemen dan contact met u op.

U kunt bij ons ook terecht voor het inleveren van overtollige/oude medicijnen.

Halen
Wij geven géén geneesmiddelen mee aan personen jonger dan 12 jaar.
Beide vestigingen beschikken over een medicatie-uitgifte automaat. U ontvangt een e-mail met een code waarmee u de medicatie 24 uur per dag  en in het weekend kunt ophalen.

Bezorgen 
Als u slecht ter been bent kunnen wij receptgeneesmiddelen gratis aan huis bezorgen. Onze bezorger rijdt een vaste route door de wijk. Dit betekent dat uw geneesmiddelen tussen 14:00 en ongeveer 18:30 uur bezorgd zullen worden. Bent u in deze periode niet thuis, laat het ons weten. We kunnen dan afspraken met u maken, bijvoorbeeld: bezorging in de brievenbus, bij de buren, of iets anders. Bent u rond deze tijd nooit thuis, dan is het wellicht beter dat we met u afspreken dat u de geneesmiddelen standaard komt halen in de apotheek.
Bent u goed ter been en wilt u toch van onze bezorgservice gebruik maken dan brengen wij € 2,50 per levering in rekening.

Inschrijven
We stellen het op prijs wanneer u zich persoonlijk komt inschrijven in de apotheek. Wij kunnen ons dan op de hoogte stellen van uw medicijngebruik. Bij uw vorige apotheek kunt u een lijst vragen met uw actuele medicijnen (AMO). Ook horen wij graag of er allergieën en eventuele contra-indicaties (redenen waarom u bepaalde medicijnen niet mag gebruiken, bijv. wegens zwangerschap of het geven van borstvoeding) voorkomen.

Bij inschrijving zijn wij verplicht éénmalig uw identiteit te controleren en vragen wij u dan ook om een identiteitsbewijs te laten zien.

Middelen die niet vergoed worden, kunt u contant afrekenen of u kunt ons machtigen tot automatische incasso.

Dienst
Buiten de openingstijden van de apotheek kunt u voor spoedrecepten terecht bij:

Radboud Apotheek
Geert Grooteplein 8  (Ingang Apotheek naast de hoofdingang)
6525 GA Nijmegen
Telefoon nummer: 024- 361 91 91

Mocht u nog vragen hebben of een persoonlijk consult willen met één van de apothekers, kom langs of bel ons.